tisdag, 18 mars 2008 03:27

Succéfarsen ”Otroligt het”

Skrivet av
Det är Lunden i Grebbestad som under två veckor ska förvandlads till friluftsteater. - Ett perfekt premiärprojekt för oss som vi gör i samarbete med Parkföreningen i Grebbestad, säger Janne Andersson, producent på 2Entertain.
Farsen som ges är kritikerrosade föreställningen Otroligt het som skrivits av Krister och Lars Classon och som har Annika Andersson, Brasse Brännström och och Carina Lidbom i huvudrollerna. Farsen har tidigare getts på Lisebergsteatern i Göteborg, Vasateatern i Stockholm samt varit ute på turné i södra Sverige. 2Entertain har sedan många år gett föreställningar på Vallarna i Falkenberg sommartid - nu testas ytterligare ett geografiskt område med stärkt publikunderlag under sommaren. Förslaget om Lunden som farsplats kommer från sommargästen Bert Karlsson från Skara som i fjol drog igång välbesökt allsång på området tillsammans med veteranen Bosse Larsson. Nöjesproducenten 2Entertain nappade på idén och den 16 juli är det premiär. Slår satsningen väl ut kan det bli en fortsättning nästa år. Otroligt het… Lisa är i medelåldern och gift med Bertil. Igår firade hon ett steg upp i karriären tillsammans med tjejgänget på hotellet i stan. Där ”råkade” Lisa ha ett hett kärleksmöte med en yngre man i hotellets spaavdelning. Samtidigt är Lisas syster på väg för att stolt visa upp sin nyfunna yngre man. Han var visst också på hotellet igår kväll. Var det han? Väninnan och närmsta grannen Gerd; en grå, olycklig och arbetslös singeltjej, undrar envist vart Lisa tog vägen igår? Paniken börjar sprida sig, systern är på väg. Vad ska Lisa göra? Misstänker Bertil något? Kommer Gerd att backa upp henne eller har hon något annat i kikaren?
Senast ändrad lördag, 26 september 2009 08:53
Robert Dahlberg

Gjorde den första hemsidan för Grebbestad 1997 och har sedan dess drivit olika former av GrebbestadGuiden. Fotograf och websidesnickare i Grebbestad.

Logga in för att kunna kommentera