måndag, 28 juli 2008 02:51

Allsång i Lunden den 27:e

Skrivet av
Vi var där och avnjöt det natursköna lunden tillsammans med massor av andra som hade fått samma idé. Christer "Schlager" Björkman var allsångsledare. Bröderna Haaks var på plats och likaså Örjan Torstensson vars mål var att ge damerna i publiken ägglossning.
Caracola var på plats och framförde sina låtar till välkoreograferade steg. Visserligen var sången nästan lite väl perfekt men dom kompenserade det med ett fyndigt mellansnack, även det väl inövat men inte på något sätt tråkigt. Christer Björkman avslutade med att sjunga en av de värsta låtarna som finns, nämligen "Dolce Vita" , After Darks bidrag till melodifestivalen för några år sedan. Han skojade med publiken om hur bra han tyckte den var. (Eller var han allvarlig?!) I det stora hela en underbar kväll. Alla bekvämligheter fanns. Pilsner och vin var till försäljning och dessutom var MAX på plats med sina goda hamburgare. Ni som ännu inte varit där, det finns ett tillfälle kvar nästa helg. Kontakta Infocenter för mer information. Tack Lunden!
Senast ändrad lördag, 26 september 2009 09:32
Robert Dahlberg

Gjorde den första hemsidan för Grebbestad 1997 och har sedan dess drivit olika former av GrebbestadGuiden. Fotograf och websidesnickare i Grebbestad.

Logga in för att kunna kommentera