söndag, 18 juli 2010 00:00

GT Carnevalen 2010

Skrivet av

IMG_2064GT Carnevalens återuppståndelse var en succé. Med Bröderna Haaks som underhållare uppstod som vanligt en fantastisk stämning som både gammal och ung uppskattade. När man startade showen utbröt ett mindre regn som oroade publiken lite men detta vände GT carnevalens funktionärer till en höjdare genom att kasta ut engångsregnskydd i publiken.

Bara efter några minuter kunde man fortsätta showen och nu såg hela bryggan ut som en reklampelare för GT. Det är fantastiskt att man med så enkla medel kan vända en stundande möjlig katastrof till något positivt. Redan fem minuter efter att regnskydden var utdelade kom solen tillbaks och folkfesten på bryggan var mycket påtaglig. Detta är hur Grebbestad skall intagas. Hela familjen på bryggan i Grebbestad tillsammans med glada miner. Man hade tänkt på barnen och ett antal hoppborgar var uppsatta i den lilla parken bakom festområdet. Det som var ett litet problem med det upplägget var att barnen och barnfamiljerna var tvungna att gå över en tungt sommartrafikerad gata för att komma dit. Kanske var dessutom bryggan lite för liten för detta evenemanget och en placering lite längre bort på ångbåtskajen hade varit mer logistiskt lämpligt. Men bortsett från detta var carnevalen en klar succé. Vi hoppas alla att GT Carnevalen skall återkomma nästa år. GT Carnevalen lever!

Bilder från Evenemanget:

Senast ändrad söndag, 28 september 2014 20:33
Robert Dahlberg

Gjorde den första hemsidan för Grebbestad 1997 och har sedan dess drivit olika former av GrebbestadGuiden. Fotograf och websidesnickare i Grebbestad.

Logga in för att kunna kommentera