onsdag, 10 augusti 2011 09:01

Badortens dag 2012 = 90 år = större fest

Skrivet av

Nästa år firar Badortens dag 90 år. Vi börjar därför redan nu att tänka på hur vi skall göra badortens dag till något extra. I ett styrelsemöte i samhällsföreningen beslöt man att se över möjligheten att återinföra ett tält på hamnplanen med servering. Vi saknar ett ställe att umgås och sitta ner på och ett skaldjurstält med rättigheter vill vi få till. Vi ställer därför nu frågan till alla krögare i Grebbestad om de vill deltaga på ett eller annat sätt. Era förslag är högst välkomna.

Företagsklass i karnevalståget

Vi vill uppmana företagen att ställa upp i tåget. En idé är att bästa ekipage i företagsklassen skall få välja en välgörenhetsorganisation att sända en vinstsumma.

Aktiva förfrågningar från festkommitten.

Det är viktigt att vi i kommiten undersöker om det finns andra ekipage som kan aktiveras, så som blomstervagnar, idrottsklubbar samt andra organisationer.

Dina idéer är hjärtligt välkomna till hur vi skall göra nästa års firande till något speciellt. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Robert Dahlberg

Gjorde den första hemsidan för Grebbestad 1997 och har sedan dess drivit olika former av GrebbestadGuiden. Fotograf och websidesnickare i Grebbestad.

Logga in för att kunna kommentera