söndag, 10 juli 2011 00:00

Carnevalsvinnare

Skrivet av
Carnevalsvinnare

Vinnarna var "Gränslöst"! Med sin träffsäkra humor och satir visade dom på ett problem som alla känner är besynnerligt. Båtplats kostar flis därför att man nu kommit på att bryggorna behöver underhåll. På andra plats så hade vi fjolårs segrarna med "Bygglov" där man kritiserar med humor  hur dom mest egendomliga byggnader kan uppstå om det är kommunen själva som bygger eller om det är rätt personer som frågar om bygglov, något som kanske kan uppfattas som befogad kritik.

Bidraget  hade juryns uppskattning och hamnade på andra plats.På Tredje plats hamnade "kungens kaffeflickor".  Även detta ett kanonekipage med otroligt mycket tid nedlagt. Ett tröstpris utgick till den fyraåring som mitt på torget blev lite för ivrig på sin 80 kubikare och dunsade in i en av de framförvarande fordonen. Fyra åringen klarade sig undan med blotta förskräckeslen och mår bra.

Senast ändrad torsdag, 25 september 2014 18:10
Robert Dahlberg

Gjorde den första hemsidan för Grebbestad 1997 och har sedan dess drivit olika former av GrebbestadGuiden. Fotograf och websidesnickare i Grebbestad.

Logga in för att kunna kommentera