lördag, 10 juli 2010 21:16

Speciellt tack till dessa tre

Skrivet av

Badortens dag arrangeras av samhällsföreningen men det är i år främst tre personer som har varit dom mest drivande och som förtjänar extra uppmärksamhet för allt jobb de har lagt ner. Det är Marie Landgren, Hans Pettersson och Janne "på träminuten".  Vi vill även tacka föräldragruppen för en kanonfin tillställning på Badplatsen.

En karnevalsgrupp skapas
Varje år strax efter jul brukar en karnevalsgrupp skapas. Utifrån hur många som anmäler sig frivilliga till att lägga ner jobb bestäms senare vilka aktiviteter som gruppen kan klara av.

Antalet som anmäler sig är varierande och i år var vi en ganska liten grupp i planeringsstadiet med det var ganska många som ställde upp när dagen väl var här. Därför kunde vi i år faktiskt ha ett litet tält på torget, dock ej ett restaurangtält som så många saknar. För att det skall återuppstå måste dels en krögare eller två stå för utskänkningstillståndet och dessutom måste vi ha tillräckligt med frivilliga så att vi kan ordna med en scen och all logistik runt detta. Vissa kanske tror att IMG_0634Grebbestads satsar mindre på badortens dag bara för att det inte finns något  restaurang tält men riktigt så är det inte. I år har var och en person inblandade i Badortens Dag satsat lika mycket som vanligt (om inte mera) Skillnaden är att vi är färre. Kalle som startade tåget till exempel bor inte längre i Grebbestad utan åkte hit till oss för tre dagar sedan från Göteborg för att realisera själva tåget. Tack Kalle!

Är du en drivande person som gillar att hugga i? Vi vill mer än gärna komma i kontakt med dej inför nästa års badortens dag.

Det har dock varit en fantastisk dag denna badortens dag och den lite mindre skalan har bidragit till det genuina. Och utan det otroliga engagemang från ovan nämnda personer hade badortens dag inte blivit så lyckat som det faktiskt blev. Ett varmt tack för er insats.

Tack alla ni som gjorde badortens dag till en sådan trevlig dag!

Senast ändrad torsdag, 09 september 2010 20:49
Robert Dahlberg

Gjorde den första hemsidan för Grebbestad 1997 och har sedan dess drivit olika former av GrebbestadGuiden. Fotograf och websidesnickare i Grebbestad.

Logga in för att kunna kommentera