lördag, 11 april 2015 06:55

Öppet hus på Grebbestads Folkhögskola!

Skrivet av
Öppet hus på Grebbestads Folkhögskola!

Påsken har varit här med brasor, fyrverkerier, äggrullning och Grebbestad fylldes med vackert påskris. Själv var jag på besök i Stockholm för att göra min lägenhet färdig för försäljning. Jag fick se många fina bilder på instagram och facebook, kände mig lite ledsen över att återigen ha missat en härlig helg i byn. När jag kom tillbaka och såg alla vackra fjädrar i buskarna på var och varannan tomt så blev jag ändå glad, hur många ställen firar så här egentligen? Nu ska jag hitta fast boende så jag kan vara med att dela alla dessa helger då folk samlas och firar tillsammans!

 

Om en vecka har min skola öppet hus och vi passar då på att fira att den faktiskt har funnits i 140 långa härliga år. Årets elever kommer att finnas på plats för att berätta om vad vi gör i våra olika utbildningar. Min klass kommer att hålla till i skolans massagesal där vi berättar om hur vår skolgång varit och kanske erbjuder vi massage till en billig penning. I skolans gymnastiksal kommer det att finnas en fin utställning som jag absolut rekommenderar er att besöka. Det vore fantastiskt kul att träffa er som gått i skolan för längesen, få höra era berättelser om hur det var förr i tiden. Och är du sugen på att plugga på folkhögskolan och funderar på att gå här så är det perfekt att komma och se hur vi har det. Passa på att ställa frågor och bolla funderingar med oss som går här eller ta ett snack med någon av lärarna. Om det är någon som vill ha en rundvandring på skolan så är det bara att haffa mig eller någon av de andra eleverna så visar vi er runt.

Det kommer att bli en härlig dag med kaffe, tårta och grillad korv. En dag då skolan fylls med gamla och nya elever. Det här vill du inte missa så boka in nästa helg för ett besök på skolan och samtidigt få njuta av vår vackra lilla fiskeby.   

 

Lördagen den 18 april, kl. 11-16, är Du hjärtligt välkommen att besöka Grebbestads Folkhögskola!
http://www.grebbestads.fhsk.se/

Senast ändrad lördag, 11 april 2015 07:45
Ammi Laikmets

Jag studerar just nu Marinbiologi på Grebbestad Folkhögskola. Kommer ursprungligen från en förort till Stockholm men Grebbestad har funnits i mitt hjärta sedan jag var 5 år gammal och är mitt paradis i Sverige. Jag älskar havet och att fota :)

Logga in för att kunna kommentera

Relaterade artiklar (efter tagg)