onsdag, 29 juli 2015 20:55

EC tog över Böstebar!

Skrivet av
EC tog över Böstebar!

Nämen hej allihopa, hur står det till där ute? För mig har tiden efter skolan rusat iväg. Jag jobbar för fullt och utöver det har jag hunnit flytta några gånger. Försöker även hinna med att träffa vänner och mysa på byn, där jag har provat nya som gamla restauranger och självklart ätit frukost på Sjögrens.

 

Mitt första besök på Telegrafen gjordes i början av sommaren. Jag vet inte riktigt varför det inte blivit av tidigare och så här i efterhand så ångrar jag att det tog sån tid för mig att komma dit, för maten är ljuvligt god. Jag har både ätit kött och fisk, båda gångerna var det en fantastisk upplevelse.

Jag har även gjort besök på Nautics nya restaurang och ätit räkfrossa på Böstebar. Både Nautic och Böstebar är ombyggt sen förra året, nytt och fräscht. På Böstebar kan du även njuta av härlig underhållning kvällstid! Förra veckan var det Uncle Jam som bjöd på show, dessa var jag dessutom och såg i Lunden för ett tag sedan, väldigt trevligt.

För några år sedan var jag på Böstebar och lyssnade på ett band som kallade sig EC och ja, vid tillfället var det väl bara en person i bandet som tog min uppmärksamhet men under de senaste tre kvällarna har jag fått chansen att se och höra bandet igen. De skulle spela tre kvällar i rad och jag valde att vara där alla kvällarna och det var väl värt det. Cecilia Demegård har en röst som ger mig gåshud, jag undrar hur jag kunde missa detta innan! Till sin hjälp har hon Erik Segerstedt, som tidigare varit med i Idol och spelat i bandet EMD. Och förutom dessa två är det tre grymt duktiga killar som är med nämligen Jonathan Berglund (trummor), Joakim Carlberg och Conny Bernadsson. De två sistnämnda spelar bas och gitarr, tror jag, men eftersom jag inte vet så lämnar jag det osagt :)

Igår var det sista kvällen för dem och jag var där med några vänner. Vi passade på att äta god mat och lagom till vi hade ätit upp gjorde sig EC klara för att spela. Missade du detta så hoppas jag att de kommer tillbaka nästa år och att du är där. Det som jag tänkte på mest under deras tid i rampljuset var nog hur kul de verkade ha. Erik spelade fel någon gång och Cissi kunde inte texten vid ett tillfälle men de skrattade gott och fortsatte. Underbart!

Jag tog med mig kameran sista kvällen så jag har några bilder att bjuda på. Fick dessutom låna objektiv och blixt av Robert Dahlberg. Tack snälla för lånet! Slänger även upp ett gäng bilder från Carnevalen som ju faktiskt också har ägt rum. Vilken dag det var! Solen sken och jag satt på Terassen och hade en fantastisk vy över gatan.

 Må väl gott folk!

Senast ändrad torsdag, 30 juli 2015 07:32
Ammi Laikmets

Jag studerar just nu Marinbiologi på Grebbestad Folkhögskola. Kommer ursprungligen från en förort till Stockholm men Grebbestad har funnits i mitt hjärta sedan jag var 5 år gammal och är mitt paradis i Sverige. Jag älskar havet och att fota :)

Logga in för att kunna kommentera

Relaterade artiklar (efter tagg)