Catxalot

Betygsätt den här artikeln
(1 Rösta)
Catxalot

Under havets yta finns ett grönt skafferi fyllt av nyttig mat. Flera av de odlade alger som importeras finns faktiskt att plocka på den svenska västkusten. Här finns hur mycket tång som helst. Den är gratis, vild, supernyttig och har inte fraktats från andra sidan jordklotet. Vi lär ut hur du själv kan plocka och använda den.

Vi plockar vild tång och säljer till restauranger och butiker, torkad eller färsk efter säsong. Privatpersoner kan maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så skickar vi på Posten. Förutom att sälja torkad tång och tångprodukter, erbjuder vi workshops, tångsafaris och föredrag.

Vi är för övrigt stolta leverantörer av tång till kocktävlingen Bocuse dÓr EM 2014, där det svenska laget (Tommy Myllymäki) dessutom vann :)

Vår vision är att få människor att återknyta banden till havet. Att visa dem sambandet mellan maten vi äter och havet den kommer ur. Att entusiasmera människor för tång som mat genom workshops, föredrag och liknande samt att sälja tång och tångprodukter till dom som inte kan eller vill plocka den själv.

 

  • Adress: Gata 23, 457 95 Grebbestad
  • Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Telefon: 070-9147299