Trivselhus Grebbestad

i Boende
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Alla som väljer att bygga nytt hus med Trivselhus får ansvarsfullt expertstöd och bred service från start till mål. Det innebär trygghet, enkelhet och en bekväm resa mot målet – ert nya hus.

Grunden lägger vi genom att erbjuda er att bygga en ny villa på totalentreprenad. Det är en totallösning som innebär att vi tar det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. En del av tryggheten är att Trivselhus är en av Sveriges största hustillverkare och ingår i skogskoncernen Södra. Alla erbjuds dessutom en egen husdesigner som skapar ett skräddarsytt hem som passar både praktiska behov och drömmar.

Oavsett om ni utgår från våra husmodeller eller vill att husdesignern ska rita en helt ny villa är målet alltid att huset ska vara unikt. Vi bygger, kort sagt, på kvalitet i varje detalj. Men kvalitet kan vara så mycket – och mest av allt handlar det om dig och din familj. Er känsla, era drömmar och ert liv, Därför är vår kvalitet något som måste upplevas. Så välkomna att höra av er – tillsammans tar vi reda på vad som är kvalitet för er. Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi arbetar mycket ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service.

  • Adress: Ertseröd Myren 1, 457 95 Grebbestad
  • Telefon: 0525-101 10
  • Telefon 2: 0704-380 389