Q Security AB

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Q Security är ett bevakningsföretag som levererat tjänster inom säkerhet till våra kunder sedan 2004. Företaget är uppbyggd på att arbeta med enkelhet, engagemang samt med framtida säkerhetslösningar idag!

Med enkelhet menar vi att kunden skall ha en kontaktperson, ett telefon nummer.

 

Med engagemang menar vi att för oss betyder kunden allt och vi kommer att "stå på tå" och hela tiden var uppmärksam för vad som händer så att denne kan vara nöjd.

Med framtida säkerhetslöningar idag menar vi att vi skall ligga i spetsen för de lösningar som finns på marknaden för att kunden skall erhålla bästa lösningen för just dennes behov.

Med dessa ledord vill vi säkerställa ett långsiktigt arbete tillsammans med våra kunder! Q Security finns genom sitt dotterbolag, Q Security AS även i Norge och då framförallt i Östfold med utbildningar och ordningshållning som sin huvuduppgift. Tillsammans erbjuder vi våra kunder traditionella bevakningstjänster av hög kvalité med skräddarsydda lösningar.

Oavsett om det gäller ett privat villalarm, larm till företaget, väktare, rondering eller annan typ av bevakning så löser vår kompetenta och rutinerade personal uppdraget på ett professionellt sätt. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Vi handhar säkerhetsarbetet för både den enskilde privata larmkunden och det större företagen med över tusen anställda. Alla kunder är lika viktiga i vårat arbete.

Vår personal har en mångårig erfarenhet inom säkerhetsbranchen. Genom detta och vår goda kontakt med våra samarbetspartners så kan vi täcka hela riket. Vi har också ett mycket bra samarbete med ett flertal larminstallatörer och täcker därför samtliga av våra kunders behov gällande inbrott, överfall, brand, hiss samt fastighetslarm. Vi handhar era säkerhetsfrågor så att ni själva kan lägga kraften på eran egen verksamhet!

Kontakta oss gärna för mer information

 

  • Adress: Alvägen 2, 457 72 Grebbestad
  • Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Telefon: 010 - 516 75 01