onsdag, 15 juni 2005 01:59

Nattklubb för vuxna på Kallsup

Skrivet av
I år kommer det för första gången i Grebbestad finnas två tillfälle att gå ut och lyssna på bra musik och dansa som är reserverat för de över trettio.
Tanken är att en mötesplats skall finnas där man inte behöver slå sig fram till dansgolvet bland grannens barn utan kan passa på att träffa mer jämnåriga under trevliga former. Förhoppningen är att publiken skall ha höga krav på bra live-musik och duktiga DJ´s. Det blir lite återblickar i musikvalet blandat med mycket nytt som tillsammans kan höja party-stämningen. Kvällarna blir den första juli och den femte augusti och vid det första tillfället kommer göteborgsbandet S.P.A.M att spela disko och funk med ett femmmannaband med Annabell på sång. De är kända från Nefertitis nattklubb och andra dansställen i Göteborg. DJ kommer att vara IRIS! Hon har spelat i Grebbestad tidigare , då tillsammans med Lady Soul och ingen närmre presentation behövs väl av henne? Hon ger ut en skiva med eget band nu i augusti så henne kommer vi få höra mer av. Allt detta sker på Kallsup Beachklub och kommer att heta club Reloader. En återladdare för vuxen natklubbspublik.
Robert Dahlberg

Gjorde den första hemsidan för Grebbestad 1997 och har sedan dess drivit olika former av GrebbestadGuiden. Fotograf och websidesnickare i Grebbestad.

Logga in för att kunna kommentera